Arqly stärker ledarskapet i Östergötland – två nya chefer för Bygg- och Projektledning i Linköping och Norrköping

Vi på Arqly är glada att meddela två nyckelrekryteringar inom vår verksamhet i Östergötland. Joakim Tedensjö tillträder som ny Chef för Bygg- och Projektledning i Linköping, och Björn Bjärestrand har utsetts till Chef för Bygg- och Projektledning i Norrköping. Dessa tillsättningar förstärker Arqlys team ytterligare och kommer att bidra till vår fortsatta expansion i regionen.

”Med Joakim och Björn vid rodret är Arqly nu redo att växla upp ännu mer och anta större och fler projekt, främst inom industrin och därmed även öka vår marknad inom segmentet generalpartner. Med deras tidigare erfarenheter och skarpa ledarskap kommer Arqly fortsätta att påverka den framtida standarden i branschen, där Arqly som generalpartner tar ansvar för hela kedjan på riktigt. Arqly skapar inte bara goda förutsättningar för framtiden, vi driver projekten effektivare, smartare och bättre än någon annan aktör jag känner till, en självklar generalpartner som vågar tänka nytt helt enkelt” – Fredrich Strand, VD Arqly

Joakim Tedensjö – Chef för Bygg- och Projektledning i Linköping

Joakim Tedensjö har över 25 års erfarenhet inom byggbranschen, varav 24 år som konsult och 16 år i olika chefsbefattningar. Han har en gedigen bakgrund som projektingenjör, där han har arbetat med komplexa projekt inom el- och teleteknik, inklusive universitetsbyggnader, sjukhus och vårdlokaler. Joakims erfarenhet spänner över hela projektets livscykel – från projektering och byggledning till besiktningar. Vi ser fram emot att få Joakim som en del av vårt team i Linköping och att tillsammans fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Björn Bjärestrand – Chef för Bygg- och Projektledning i Norrköping

Björn Bjärestrand, som har varit en del av Arqly sedan våren 2024, har över 30 års erfarenhet inom byggsektorn i varierande roller. Han är uppskattad för sin tydliga och harmoniska ledarstil, och för sin förmåga att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla i teamet känner sig delaktiga. Björn har stor erfarenhet av projektledning inom industri, bostäder, skolor, kriminalvårdsanläggningar och kommersiella byggnader. Hans tekniska kompetens och noggranna beslutsfattande gör honom till en stark ledare som vi är glada att ha i spetsen för vår verksamhet i Norrköping.

Om oss

Arqly är din helhetspartner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.

Hos oss på Arqly är vi 60 konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.

Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planerar, leder och samordnar alla steg, ända fram till mål. Speciellt skickliga är vi på att leda stora, komplexa projekt men vi jobbar även i mindre projekt. Alltid med samma engagemang.

Med dessa tillsättningar fortsätter Arqly att stärka sin närvaro i Östergötland och erbjuda våra kunder högkvalitativa och innovativa lösningar inom bygg- och projektledning.

För ytterligare information, kontakta:

Fredrich Strand
VD
fredrich.strand@arqly.se
010-516 26 51